Felicitări că ai finalizat actualul ciclu de studii și îți urăm succes la susținerea tezei! Pentru pregătirea dosarului de înscriere la examenul de finalizare a studiilor, trebuie să completezi un Chestionar privind Angajabilitatea. Răspunsurile tale nu vor fi divulgate; chestionarul este disponibil pe această platformă.

Pașii necesari completării sunt următorii:

1) Accesează http://chestionare.pub.ro

Username-ul tău pentru acces la platforma http://chestionare.pub.ro este: prenume.nume. Această platformă aparține platformei de cursuri Moodle; prin urmare:

- Dacă nu ai accesat până acum platforma de cursuri Moodle, parola iniţială este de forma "student" + ultimele 6 cifre din CNP. Această parolă trebuie schimbată la prima conectare în sistem.

- Dacă ai accesat până acum platforma de cursuri Moodle, credețialele tale sunt deja setate și cu acestea te vei loga.

2) Accesează Chestionarul privind statusul Angajabilității înainte de absolvire confom ciclului de studii pe care te pregătești să îl absolvi

3) Completează cu atenție câmpurile formularului

4) După ce ai finalizat completarea, poți merge să depui dosarul necesar înscrierii pentru examenul de finalizare a studiilor. Îți dorim mult succes și pentru că în scurt timp vei fi Alumni, te invităm să îți faci cont pe UPB Alumni Community - [ https://upbcomunitatealumni.ro/ ]


***

Datele colectate în urma Chestionarul privind Angajabilitatea Studenților vor fi utilizate în vederea elaborării raportului de evaluare instituțională, precum și a raportului rectorului a situației privind inserția profesională a absolvenților, dar și în vederea completării datelor privind angajabilitatea absolvenților, necesare încadrării universității în clasamentele internaționale. Biroul Alumni centralizează și prelucrează aceste date în vederea realizării rapoartelor mai sus mentionațe; totodată, absolvenții vor avea posibilitatea de a se conecta la Comunitatea de Alumni UPB, prin intermediul Platformei UPB Alumni Community.

Universitatea Politehnica din București are statut de Operator de Date cu Caracter Personal, înregistrat în Registrul de Evidenţă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3291.